Pàgines

divendres, 11 de juny de 2010

El rei del puré

Ja fa un mes que vem començar amb el puré de verdures.

Com que el meu nen és molt curiós amb el menjar, no hem tingut gaires problemes amb els purés: veu la cullera, obre la boca i s'ho menja.

Normalment hi poso mongeta tendra, patata, ceba, carbassó, pastanaga...però depèn del que tingui a casa.Tot dins la Baby Cook (quan me la van regalar no pensava pas que fos tan pràctica!!!) i mentre es va fent (10 minuts i ja està cuit al vapor) vaig fent el pollastre o el peixet a la planxa. Un raig d'oli i a triturar-ho al mateix gadget: està deliciós!

El peque es menja la meitat del plat molt ràpidament i després em toca cantar una mica. Però no el forço i quan remuga o m'aparta la cullera o no obre la boca doncs pleguem (influència del llibre "Mi niño no me come"!!!)
I en acabat sempre fa per postres una tetona, que segueix estant ben bona!

Com a bonus extra, mentre dinem li deixem tastar algunes coses i fa cada queixalada...! Sembla que no serà pas un llepafils sinó ben bé com el seu pare...

1 comentari:

onavis ha dit...

M'agrada el nou disseny del teu blog! T'ha quedat molt xulo.
Jo aquesta setmana introduiré la carn a la dieta de la peque, a veure si li agrada. Li ficaré amb la verdura que de moment se la menja molt bé.