Pàgines

divendres, 17 de juny del 2011

Petonets a l'aire

El peque és tot un homenet de 19 mesos.

Ara la seva velocitat d'aprenentatge s'està accelerant i cada dos per tres ens sorprèn. La darrera ha estat començar a fer petonets. No té encara molt clar que s'han de fer a la cara així que quan li'n demanes un, t'acosta la seva galta i ell el fa a l'aire. Està per menjar-se'l!!!

També li ha agafat la dèria de les claus: quan n'arreplega unes es torna boig de content i comença a intentar obrir tots allò que troba. Avui l'he sorprès estirat al terra intentant obrir les potes de la sissí...

I els àlbums de fotos!!! Està tot el dia traient-los de l'armari o demanant-nos de veure'ls quan no els pot agafar. I si ve algú també té el detall de fer-li cinc cèntims del nostre passat! El Hoffman del 2010 no tinc clar si durarà gaire temps...

Segueix menjant de tot (fins i tot gaspatxo!) però la carn li costa. I això que té la boca plena de dentetes! La infermera ens va dir un cop "No en farem pas xoriços del teu fill!" però està dins de la normalitat -i té unes bones cuixetes!- així que res.

Tots els pares pensen que els seus nens són els més guapos i espavilats... i nosaltres doncs també! Perquè és ben veritat!

(PD: ja he rebut "visita". Ara fins dimarts 21 que em volen tornar a veure...continuarà)

2 comentaris:

MamaModerna ha dit...

Felicitats pel teu petit homenet!
Quina gràcia que vulgui obrir coses amb les claus.
Veig que el nen t'ha sortit vegetarià. hehehe

Sol Solet ha dit...

esteu d'allò més entretinguts!!