Pàgines

dijous, 30 de juny del 2011

Platja i punxades


Pel pont de la Revetlla vam anar a la platja i al peque li va encantar " l'aaa-baaa!"

L'hauríeu d'haver vist: directe a les onades, sense importar-li massa que l'aigua estigues fresqueta, fent xip-xap, jugant amb les pedretes...Tot un èxit! M'anima a tornar-lo a portar aquest estiu, o mirar de passar-hi uns quants dies!

Llàstima que ara estigui refredat, amb el nas ple de mocs (unes candeleres!) i tos. No sé si és per la tramuntana que hi bufava o per contagi del seu amiguet o del seu cosinet...qui-lo-sa!

I m'ha traspassat part dels seu virus perquè ahir em començava a fer mal el coll i avui estic ben xafada. Em torna a passar el mateix que al primer cicle: em poso malalta quan em droguen! El meu cos s'indigna! I parlant del tractament: A la clínica em van donar un nou pla de xoc per avançar la transfer. De les antibabies m'he pres 1 comprimit durant 10 dies i 2 durant 5 dies. Si tot va bé em vindrà la regla pels volts del 5 de juliol, que és quan torno a tenir visita. I des del 25 que ja em punxo els 0,2ml de Pro crin (no em va costar gens, encara sóc una experta en agulles!).

Una altra pega més a afegir en aquesta història és que al ser de Mu fa ce no em subvencionen els medicaments i això vol dir que haurem de pagar uns 1600€ per les drogues. Sort que tenim els diners! Aquest any el que ens tornen d'hisenda serà invertit íntegrament a l'operació tet@.
Diuen que "Quien algo quiere, algo le cuesta", no?

4 comentaris:

Esther ha dit...

Veig que el petit es força "peixet". Que bé!

Me n'alegra molt que l'operació 2n baby vagi endavant. Quan et llegeixo sento admiració per la capacitat de lluita que teniu algunes mamis.

Sort i millora't!

Sol Solet ha dit...

Ja veig que us ho vau passar d'allò més bé a la platja!

Paciència amb la búsqueda que tot anirà genial.

onavis ha dit...

Veig que el teu és com la meva, de cap a l'aigua!! I això que jo no ho sóc gens!!

Ja ens informaràs de tot! Molta sort!

conxi ha dit...

Moltes gràcies pels ànims, wapes!