Pàgines

dissabte, 2 de juliol del 2011

Els mocs dels nassos

Ja portem 5 dies lluitant contra els p***s mocs dels nassos.

La nit de dilluns a dimarts, el peque es desperta emprenyat i enfebrat, amb unes llargues candeleres transparents rajant-li nas avall. Li dóno Apiretal i al matí anem d'urgències al CAP.
Estem de sort i ens aten la pediatra oficial. Va dir que tenia la gola vermella però que el pit i les orelles estaven bé, que era víric i li anéssim combinant Apiretal i Dalsy per baixar-li la febre.

Passa un dia i els mocs evolucionen de líquid a sòlid, el meu fill no para de tossir pels "pollejus" que se li acumulen al coll. A la nit de dimecres a dijous torna a agafar febre (per què sempre a la nit?) i tornem d'urgències al CAP. En aquest cas ens aten una Dra. de reforç que no és pediatra i que gairebé fa vomitar al nen al mirar-li el coll amb el palet de fusta (la molt bruta!). Ens diu que seguim amb Dalsy i Apiretal i que si empitjora tornem. Tot i que no m'inspiri confiança, el meu home em recorda que ella ha estudiat medicina i jo no, així que li fem cas.

Som a dissabte i segueix bastant "carronyo", es posa vermell quan estossega i l'efecte del suero tampoc dura gaire...em sento molt impotent! P****s mocs dels nassos!!
Si avui torna a agafar febre, demà anirem d'urgències, a donar la llauna s'ha dit!
Em dic a mi mateixa que potser pateixo massa, que només és el primer refredat amb molts mocs del peque però com ho passa malament doncs em costa no preocupar-me!!!
Mames, m'enteneu, oi?

4 comentaris:

Sílvia ha dit...

És normal patir per qualsevol cosa, per petita que sigui. Encara que ens diguin i sapiguem que és normal que els nens tinguin febre o tos o mocs o el que sigui, encara que sapiguem que en el fons no és greu, això no treu que ens preocupem. Qualsevol cosa que posi els nens tristos és motiu de preocupació per a qualsevol mare.

Esther ha dit...

Dona clar que és normal que t'amoïnis! Vaja, qualsevol mare es preocupa quan veu els seus peques malalts sigui la primera, la segona o la vintena vegada que agafen alguna cosa.

Ànim!

Sol Solet ha dit...

Molts ànims guapa! segur que aviat farà el tomb i millorarà!
És d'allò més noramal preocupar-se sinó quina gràcia tindria això de ser mare? ;)

MamaModerna ha dit...

I tant que t'entenem guapa!
Ja està millor el peque?
Una abraçada