Pàgines

dilluns, 14 de novembre del 2011

Doble celebració

Dimecres va ser l'aniversari del peque: 2 anyets!

A la guarde vaig deixar la càmera de fotos a la profe i així hem pogut veure com va ser aquell matí: el procés de fer la corona (enganxant gomets tots els nens), l'esmorzar amb la coca i xocolata que vam portar (tots entaulats, qué monos!) i el fi de festa ballant i saltant per la classe.
El peque va sortir molt cofoi amb la seva corona i encara la vol portar a estones!

 El cap de setmana vem fer dues celebracions (i hem sobreviscut!)

Dissabte a casa els meus sogres amb el seu cosinet (que és el meu fillol) que va nèixer justament el mateix dia 9 però del 2010 (casualitats de la vida!). Érem 14 entre besàvies, avis, tiets-avis, tiets i cosins del meu home. I això es va traduir amb una avalantxa de regals...(no tenen mesura).

Diumenge vem dinar a casa nostra amb els meus avis, pares, tiets i cosines. També 14 i vaig cuinar jo (sort que va ajudar-me ma mare...). Li van regalar 2 conjunts de roba que faran molt de servei.

Com us ho feu vosaltres? També us reuniu per famílies? Vaig acabar una mica farta de tant menjar i tant pastís...però clar, tots alhora no hi cabem enlloc, sap greu deixar de convidar a algú i el cumple del peque és un bon motiu per reunir-nos! No es pot tenir tot...




6 comentaris:

onavis ha dit...

Jo també ho he fet com tu: dissabte a casa meva (i també amb celebració compartida, que la meva filla té una cosineta amb la que es porten un dia!) i el diumenge amb els sogres.
M'agradaria fer-ho tot en un dia però no sé molt bé com fer-ho.

I respecte lo dels regals, ja ho dius bé. Es passen dos pobles!!! I ara ve Nadal, que no ens passi res....

Felicitats als tres!

Anònim ha dit...

Per molts anys!!

En el meu cas amb un dia ho matem tot! Jeje Tenim la sort de disposar de la cafeteria, i els dissabtes per la tarda (que tenim tancat) és un espai de luxe per celebracions d'aquest tipus ;)

Esther ha dit...

Moltes felicitats!!!

Jo també acabo fent moltes celebracions diferents. Normalment una amb amics, una altra amb família del meu marit i una altra amb la meva així que també acabem amb uns quants quilets de més per menjar tan pastís.

No sé, a nosaltres de moment ens va bé així el dia que no ens vingui de gust ja canviarem tu que no hi ha pas cap obligació :-)

MamaModerna ha dit...

A mi tanta gent junta m'estressa molt, sobre tot si els he d'alimentar, hehehe.
felicitats per aquests 2 anyets :-)

Euphorbia ha dit...

Primer que res, moltes felicitats!!!

Nosaltres de moment amb una festeta ja fem. Com que no som gaire familia els convido a tots a casa a fer un berenar-sopar i arreglat. En total ens reunim 17 si no falla algú.
Petons

Mirashka ha dit...

Per molts anys!!!

pels regals nosaltres posem límits, sobretot a la família, que si no amb dues era una avalanxa!