Pàgines

dijous, 9 de juny del 2011

Segona operació germanet@

Finalment he decidit tornar-ho a intentar.

El meu home ho hagués provat l'endemà mateix del fracàs però jo no ho tenia gens clar: no volia tornar a passar per les agulles i la intervenció per extreure els òvuls. Ja tenim un peque, pensava, gaudim-lo!

Però he acabat per pensar com ell: "O ara o mai".
Em matxacaré una altra vegada i prou.
Espero que tinguem sort...

A l'abril vaig demanar informació a la clínica (fecun med) per intentar fer coincidir l'intent amb les vacances d'estiu i així estar jo més reposada. Em van trucar i dir que esperés a la regla de juny i demanés hora per 3 dies després.

Ara que està al caure, hi he trucat i resulta que la persona que em va atendre no em va informar correctament. Em fa molta ràbia perquè el més passat vaig tornar a trucar insistint-hi i em van respondre el mateix!!! Com pot ser que portin els papers mullats!!! Que és un tema molt important!!

Avui sí que he parlat amb la Dra Ma za no, m'ha tranquil·litzat però no m'ha assegurat que arribem al darrer cicle que posaran en marxa abans de les vacances, l'11 de juliol.
A veure si la "germaneta vermella" em visita puntual o fa el favor d'adelantar-se!

M'he indignat bastant perquè no ha estat pas per falta de previsió meva però ara ja se m'ha passat.
I si no arribem i ha de ser pel setembre, doncs serà.

4 comentaris:

Esther ha dit...

Enhorabona per la teva decisió. Et desitjo moooolta sort i espero veure ben aviat el post del positiu.

onavis ha dit...

Espero que et vagi tot molt bé! Molta sort!!!

Sílvia ha dit...

Molta, moltíssima sort. Jo de moment ho provaré de manera "natural", però si el primer cop no va poder ser dubto que ara ho aconsegueixi així. És una decisió difícil voler o no tornar a passar per tot el procés, jo encara no ho tinc clar, dubto que ho torni a aconseguir a la primera com l'altre cop i em fa por fotrem una patacada. Tot i això suposo que al final serà que sí.

conxi ha dit...

Moltes gràcies a totes!!!