Pàgines

divendres, 26 d’agost del 2011

Vacances volcàniques i radioactives

En total han estat 14 dies fora de casa. Per això, ahir quan estaven dutxats berenant i amb la rentadora centrifugant vaig pensar: "Hogar dulce hogar!!"

Primer vam passar 4 dies en aquesta casa de pagès que vam gaudir tota sencera per nosaltres. Un lloc molt tranquil i recomanable per fer trobades familiars. El peque s'ho va passar pipa obrint i tancant totes les portes que trobava, perseguint els gatets, i anant a buscar un tricicle que hi havia al cobert gran... Vam voltar per la zona (Olot, la fageda, Sta Pau, St Joan les Fonts, Beget, Camprodon...). Va estar bé tot i que en un parell d'ocasions, als restaurants, el peque s'impacientava i es convertia en "aquell nen de la taula del costat que grinyola"...

Vam tornar a casa per rentar la roba... i cap a la Ribera d'Ebre falta gent!
Per qui no s'ho coneix, en aquesta comarca fa un temps extrem: molt de fred a l'hivern i una calda terrible a la canícula. I sí, hem sobreviscut als dies més calorosos d'aquest estiu a la zona més calenta del país (la sensació d'estar completament suada d'11 del matí a 11 de la nit no és precisament una delícia estiuenca...)

Com ja vaig escriure l'any passat, no sóc entusiasta d'aquestes estades però no puc negar que hi ha moments que m'encanten, com ara les converses a l'hora dels àpats i les passejades pels camps d'oliveres i ametllers (aquest any també entre molins de vent!) . I el nen estava encantat de tenir tanta gent a la seva disposició, tothom mimant-lo i fent-lo jugar. A ell i al cosinet Pol, el meu fillol, un bebé molt trempat que va nèixer el mateix dia que el meu peque però del 2010. La veritat és que no calia engegar la tele per estar entretinguts!

En fi, aquestes han estat les nostres vacances. Una mica d'activitat volcànica, una mica de radioactivitat i sempre amb el peque al costat.

4 comentaris:

Erna ha dit...

Doncs semblen unes bones vacances, de pau i tranquilitat amb els que testimes...
Petonetss

Euphorbia ha dit...

Passava a tornar-te la visita i vist el tema del teu blog m'he quedat una bona estona a rememorar també la meva invitro, amb les punxades, els controls, les esperes, les transfers i les decepcions però també les alegries, veig que tu en vas tenir una com jo d'alegria.
Que vagi bé per la segona que busques que segur que també arriba.
Petons

Esther ha dit...

Quan una és mare aprèn a gaudir les vacances d'una manera diferent. El teu estiu sembla que ha estat genial!

Això sí, quin gust arribar a casa :-)

conxi ha dit...

Erna, Esther: Sip, bones vacances, sobretot ara que s'acaben...
Euphorbia: potser m'equivoco però no crec que torni a passar per una altra FIV...Petonets wapes!