Pàgines

dissabte, 10 de setembre del 2011

La Guarde

Ahir dijous vem anar a la reunió de la Guarde: el peque és de la classe dels Globus!

La seva mestra serà una dona de mitjana edat que transmet tranquil·litat i parla de manera molt dolça i molt a poc a poc...ens va tenir més d'una hora asseguts en rotllana sobre les petites cadiretes on seuran els nostres fills...una mica incòmodes, la veritat!!

La Guarde és pública (però 78€/mes) i enorme. Hi han 3 classes de P2 (Maternal), 2 de P1(Caminants) i crec que 1 de poques places per bebés petits. Deuen anar-hi prop de 100 peques!

M'agrada molt que estigui situada en un extrem del poble, dins del Parc Municipal i entre la futura escola del peque i la muntaya. Així que no hi ha cotxes perillosos i sí moltes corredisses! (però quan plou també és un immens fangar...)

L'edifici és d'una planta i moooolt llarg. Totes les classes donen als diferents patis que estan plens de tobogans, casetes, sorrals... Jo em vaig quedar sense anar-hi de petita perquè la van inagurar quan jo feia pàrvuls. Ara hi podré anar!!! (Llàstima que ja no sigui de la meva mida...)

Les classes són lluminoses i plenes de coses pels nens, ens van dir que organitzades per racons. Fins i tot jo m'ho hagués passat bé tocant totes les coses que hi havien...!
Però el què menys m'agrada és que hi hauran 18 marrecs tots junts a la classe. Ens va dir que era la ratio màxima que fixava el departament. Són molts, no? I tampoc és que sigui una superclasse: és com un menjador de 30 m2 amb un petit annex amb 2 wàters i 1 canviador. I només la profe Montse amb ajuda puntual de la feinera (que encara no han destinat al centre...)!

Això és el què hi ha! El meu home es posa nostàlgic "El nen se'ns fa gran...!".
Però jo estic contenta i penso en el munt d'experiències noves que viurà! (i que reviurem!).


Us desitjo un Bon curs a totes!!!






4 comentaris:

Esther ha dit...

Caram, tal i com descrius l'escola bressol entren ganes d'anar-hi!

Bon curs :-)

Euphorbia ha dit...

Sembla que està molt bé aquesta guarde, em recorda una de pública que vam fer la sol·licitud però que no vam entrar (aquí a Barcelona la cosa està difícil) i el preu fantàstic, a mi encara em dol pensar la pasta que se'ns quedaven cada mes.

Que vagi molt bé!

onavis ha dit...

Té bona pinta!!! Segur que s'ho passarà bé! Qui pogués tornar a ser petit...

Mirashka ha dit...

Noia, quina escola més xula!!!! segur que com dius viurà un munt de noves experiències! Jo quan les veia tan felices allà pensava en qui pogués tornar a ser nen!!!! Tot i que jo no me queixo: l'escola bressol on vaig anar jo (dels 2 als 6 anys) era dins un bosc, que formava part del pati! per desgràcia ja no existeix!

Bon començament de curs a tu també!!!!