Pàgines

dilluns, 21 de novembre del 2011

Converses amb el termòmetre

Hem passat amb el peque la pitjor febrada de la seva vida. Fins i tot m'he vist parlant a les 4:00 del matí amb un termòmetre...(i el meu home dormint plàcidament al mateix llit)

Ja m'ho deien que el primer any de guarderia seria per enfortir el seu sistema immunològic però jo no estava preparada per veure pujar dècima a dècima la seva temperatura fins a 40,6ºC. Em vaig espantar tant que el nen va anar a parar a la banyera amb una ració generosa de Dalsy !


Resulta que tenia unes angines esplendoroses decorades amb perfectes plaques de pus. Pobret meu, és el segon pot de Clamoxyl que es pren des de que va nèixer!

Per postres també li ha sortit una granissada ben vermella a les cametes, panxolina i mans. Diuen els metges que es segurament és vírica i que pot estar (o no) associada a les angines. Però no li fa picor i això ens aconsola.

En resum, que la setmana post-celebració va ser per oblidar (nits sense dormir, malmenjar, febre pujant i baixant) i  ves a saber quan tornarà a la guarderia  (tres setmanes perquè marxin els granets?).

No crec que mai m'acostumi a la impotència que em provoca veure el meu fill malalt i haver d'esperar a que els seus glòbuls blancs facin la feina tots solets. Ja ens va avisar l'Alba d'En are: "Tenir un fill i començar a patir"!!!!

4 comentaris:

Euphorbia ha dit...

Doncs sí noia això de patir és un no parar i amb les malalties es pateix d'allò més. Nosaltres no em tingut massa esglais i hem hagut d'anar a urgències molts pocs cops, però els pocs que hi hem anat han estat sonats.

Tens un premi al meu blog.
Petons

Jaume ha dit...

Es terrible quan estan bullint, amb tos, amb mocs, amb mal de panxa, vòmits... Quantes nits en blanc! (que al capdavall tampoc són tantes, però pesen com lloses!)

Esther ha dit...

Jo he decidit que no comptaré més les capses d'antibiòtic que ha prés l'Andreu ni les de cortisona que pren en Biel.

El primer any d'escola bressol és horrible! però si et serveix de consol, després passa i no es posen tan malalts... Almenys l'Andreu ha fet el famós canvi aquest que tothom comenta.

Ah, l'Andreu fa poc es va posar a 39,5 i em va dir la pediatra que quan es posen així el millor és un supositori de febrectal que fa efecte molt més ràpid que no pas el dalsy. T'ho dic per si et serveix :-)

MamaModerna ha dit...

Molts ànims guapa.
Nosaltres avui hem anat a la guarde per primera vegada, ai ai ai, la que ens espera.
Petons