Pàgines

dissabte, 5 de novembre del 2011

El portador

El peque s'ho ha passat molt bé a la guarde celebrant tot això de la Castanyada.
Els hi van fer titelles, es van disfressar, els va visitar la Maria Castanyera i van menjar castanyes.

També va portar una titella de la Maria Castanyera pintada per ell (com s'ho curra la mestra!) i ara cada dia cantem i coreografiem "Quan ve el temps de collir castanyes..." (seguríssim que els veïns n'estan assabentats...).

Pel superpont, el peque portava uns dies que no volia menjar. Igualment vam anar a celebrar la castanyada a casa d'uns amics amb 2 peques més i s'ho va passar pipa...però aquella mateixa matinada els virus intestinals van atacar-nos al meu home (nivell 3) i a mi (nivell 2) i al matí, sense esma de cuidar el peque, vaig trucar a casa meva perquè se l'emportessin. Vam passar un dia dels difunts bastant fotuts del llit al sofà i del sofà al llit ( i no gaire lluny del WC!) i a les 18 de tarda ma mare em truca i em diu "Te'l porto que no m'aguanto! El teu pare està igual i ta germana ho ha tret tot").
Així que sembla que el peque va ser capaç tot solet de repartir petonets i virusets per tota la família i observar com quèiem com mosques. Com va dir ma germana: "És el portador!"

7 comentaris:

onavis ha dit...

Això és un peatge que s'ha de passar els primer mesos de guarderia.
Jo recordo un octubre infernal, l'any passat.
També anàvem caient tots com a mosques, i nosaltres ho agafàvem més fort que ella.
A cuidar-vos!

Euphorbia ha dit...

Alguns virus dels nens són fatals per a nosaltres i com que anem cansats i baixos de defenses a vegades és un rera l'altre.
Nosaltres aquest any anem millor, de moment.

Sol Solet ha dit...

Ostres això sí que és un senyor virus!! carai!! si tothom diu que amb els fill agafa el que mai ha agafat. Ânims i a cuidar-se!!!

Esther ha dit...

Cuida't molt!!

MamaModerna ha dit...

Quin virus més agressiu, no?
Tan de bo passi ben ràpid.

Anònim ha dit...

Espero que ja esteu recuperats del tot. Aquests virus ens venen de nou quan els petits comencen la guarderia.

Sílvia ha dit...

Nosaltres també ho hem passat, això. És el que tenen els nens, que es fan amics dels virus i volen que tu també juguis amb ells i que també sigueu amiguets!