Pàgines

dijous, 15 de desembre del 2011

Les estafes del Carre ful

Vivim al costat d'un Dia i un BonArea. A l'altre cantó de la plaça hi  tinc un Frescuore i un forn de pa.  Això vol dir que puc anar a comprar de tot , tret el peix fresc, en una revolada.

Però això no treu que de vegades, atiats pels milers de "panfletos" publicitaris que dipositen periodicament a la nostra bústia, ens anem d'expedició al Carreful. En tenim 2 per triar en un radi de 14 Km.

Si ens volem benficiar de les ofertes del 3x2 o del 70%  és important mirar la lletra petita on diu per quin dels dos establiments és vigent. I després comprovar a la factura que realment t'han fet el descompte! Perquè he arribat a la conclusió que tenen moltes estratègies per evitar-ho!! O això o nosaltres (que ja anem amb compte) tenim molt mala sort!

La darrera m'ha indignat bastant, fins el punt que no els penso comprar res aquest Nadal.
Farà una setmana que hi havia una oferta de bolquers Dodot de la 2a unitat al 70%. Doncs d'entrada ja ens va costar de trobar els paquets que exactament estaven en oferta (i això que era el primer dia d'oferta). I després de passar per caixa me n'adono que no ens han cobrat el què tocava.(vaig fer treure el mòbil al meu home i tot).
Anem al taulell a reclamar i resulta que haviem agafat un paquet de 108 unitats (en oferta) i un de 128 unitats (trampa). L'embalatge era igual i els 20 bolquers de més no es notaven en el volum. Ens vam canviar el paquet i ens van retornar els diners (uns 20€!), això sí.

Però estic convençuda que no era atzar que ens confonguéssim. Nosaltres vem verificar el primer paquet i acte seguit vem tibar el segon del mateix lloc. Si no hagués repassat el compte, no ens haguéssim assabentat. Ja ho sé que les ofertes són per fer-nos picar l'ham i que omplim el carro amb d'altres productes. Però em fa ràbia que ni havent picat ens estafin!


Rellegint potser s'ha fet avorrit...però em vaig indignar i espero que us serveixi a vosaltres!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

En saben molt tota aquesta colla de màrqueting... Jo tampoc crec que us confonéssiu per atzar... Moltes vegades acostuma a passar que "casualment" s'acaben les promocions just abans de que entréssis al súper, tu!

Euphorbia ha dit...

S'ha de vigilar molt amb tota aquesta mena d'ofertes, al cap i a la fi, ells se les arreglen per no surtir-ne perdent mai.
Eatà bé que en parlem per què anem tots amb més cura.
Petons

MamaModerna ha dit...

A mi també em fa molta ràbia quan me les colen d'aquest tipus.. hem d'anar sempre amb mil ulls.

Sol Solet ha dit...

Ggrrrrrrr!! sí que fan molta ràbia aquestes coses. Tens tota la raó, a vegades busques una oferta i "casualment" s'ha exhaurit!

onavis ha dit...

Sempre va bé saver aquestes coses!

Mirashka ha dit...

Si, a mi m'empipa quan hi ha format d'estalvi, per exemple de llaunes de coca-cola i després mires i el preu per litre és més car que si agafes el format normal o coses d'aquestes.

Esther ha dit...

A mi em va passar aquest estiu que vaig anar a comprar uns bolquers per l'aigua i es suposava que feien 3x2. Vaig a caixa, pago i després descobreixo que no m'haven fet el descompte! I en aquest cas no era un paquet diferent ni res d'això.

Vaig haver d'anar a reclamar i sí, em van tornar els calers però jo crec que si arriba a colar doncs mira, cola...