Pàgines

dimarts, 27 de març del 2012

I ara...conjuntivitis!

Una cosa que ens faltava per la col·lecció de malalties d'aquest primer any de col·le: conjuntivitis!

Dissabte matí es lleva amb una superlleganya pastosa groguenca que em costa de treure de les pestanyes. Em pregunto si és un moc que ha sortit per un conducte erroni i ho deixo estar.
Després de la migdiada s'aixeca amb més lleganyes i l'ull inflat (que feia cosa de veure). Sospitem que serà conjuntivitis i el portem a urgències per confirmar-ho. Efectivament!
Ens diuen que li rentem amb aigua de camamilla i ens donen un antibiòtic (1 gota de To brex cada 8 hores durant 7 dies). Vida normal i amb un parell de dies ja notarem millora. Que segueixi amb el Muco san que ja preniem del grip. I que vigilem perquè és molt contagiosa...

Han passat 3 dies i ja gairebé no té lleganyes quan es lleva i encara no ens hem contagiat nosaltres: esperem que tot sigui això, que marxem de vacances divendres!!!

2 comentaris:

onavis ha dit...

Ostres, jo també recordo que la meva va tenir conjuntivitis l'any passat.
És aparatós perquè fan mala cara, però passa aviat!

Bones vacances!

Esther ha dit...

Nosaltres som experts en conjuntivitis. L'Andreu de petit en va passar un munt! I al Biel li va tocar als pocs dies de néixer pobret... Així que a casa mai falta una cremeta de Tobrex per si les mosques que és ma de sant.

A millorar-se!