Pàgines

dimecres, 28 de març de 2012

Vaga total

Demà seré un dels 4 profes dels meu insti que faran vaga. I això m'indigna bastant!


Algunes frases que he sentit per la sala de profes:
"És que ningú fa vaga" - Clar, si tothom fa com tu!
"És que no serveix de res fer vaga" - Doncs si no et manifestes estàs donant la raó al govern!
"És que per un dia que no es treballi...hauriem de fer vaga tota una setmana!" - Però si no ets capaç de fer vaga només un dia!
"És que em fa ràbia que em treguin 100€" - Tu tranqui, que d'aquí poc ja te'n treuran més i treballant i tot"
 
Com els dic als meus alumnes, cadascú és responsable dels seus actes. Si crec que la reforma laboral va en contra dels drets dels treballadors...no em val cap d'aquestes excuses!

No em sembla just que allò que els nostres pares i avis han aconseguit lluitant en tots aquests anys se'n vagi en orris. Perquè a mi em queden molts anys per treballar però al meu fill tota la vida.

Demà a les 11:30 anirem en família a la Mani.
Segurament no servirà per res però manifestarem clarament el nostre descontentament.


2 comentaris:

montse ha dit...

Tens raó, aquesta reforma és una salvatjada. Si no es fan enrera s'hauria de fer una altra vaga general. Tot i que sóc autònoma i tinc una empresa estic totalment en contra d'aquesta reforma, ja que tinc un marit que és assalariat i amics i família. I que potser jo un dia m'haig d'incloure. No vaig poder anar a la mani, degut al meu estat avançat d'embaràs (em fan molt mal els peus), però estic totalment d'acord.

Mirashka ha dit...

Jo també vaig fer vaga, i a l'escola de les meves filles nomes va treballar una mestra i la resta van ser serveis mínims. Penso com tu que ens hem de queixar, hem de fer valer una de les poques coses que ens queden, el dret a queixa!