Pàgines

divendres, 29 de juny de 2012

Change happens!

El curs vinent tots els membres de la nostra petita família canviarem de col·le.

El peque passa al col·le dels grans a començar el P3 i hi estarà uns quants anyets.
Avui quan ens hem llevat ja hem parlat que era el seu darrer dia al Globus i que al setembre aniria a l'escola dels grans. També he fet campanya perquè li fes un petó molt gros i una abraçadeta a la seva mestra (suposo que li farà perquè és molt petoner però no per iniciativa pròpia sinó que ella l'haurà d'agafar).  Quan l'he portat ara al matí, jo mateixa m'he acomiadat d'ella. L'he felicitada per l'àlbum de fotos que s'han currat amb totes les activitats que han anat fent durant el curs. I li he donat les gràcies per tot. Ha estat una mestra molt dolça. El peque es quedava panxo amb ella. Però el cert és que ni jo ni crec que ell hem establert un vincle estret amb ella. Potser perquè no hem tingut cap problema. Jo li confiava el nen ben tranquil·la i jastà. Suposo que millor això que trobar problemes!

El meu home anirà a la seva plaça definitiva. Passarà d'un insti petit de poble a un megainsti de ciutat. Li ha fet pena haver de marxar perquè tenia molt bons companys però a nivell de classes, el què li oferia l'equip directiu pel curs vinent, no li agradava gens.

I jo... jo no sé on pararé el curs vinent i fins mitjan juliol viuré amb aquesta incógnita. Però no em vull preocupar massa perquè en algun lloc o altre em col·locaran. Quan vaig pendre la decisió (difícil) de canviar de centre ja va estar. Vull recuperar una mica d'intimitat perquè és difícil treballar a l'institut del teu poble! Arreu on vas et trobes alumnes, pares o parents varis... El que és segur és que trobaré a faltar els 5 minuts de trajecte que ara trigo en arribar a la feina!

...because change happens!

2 comentaris:

Esther ha dit...

Carai, quants canvis! Segur que a tots us va molt i molt bé :-)

Anònim ha dit...

Quina gràcia! Tots canvieu d'escola aquest curs :) segur que us va genial als tres!