Pàgines

diumenge, 29 de juliol de 2012

Cargolant números


Em va agradar molt aquesta activitat que crec que vaig veure al blog de l'Inma de Paramipequeconamor (l'he buscada ara i no l'he trobada...).
Així que vaig començar a de guardar els taps dels bricks de llet.
Com que dies abans havíem pintat un cartró amb el peque, el vaig aprofitar.
Amb una mica de loctite i retolador permanent ja vaig tenir-ho tot fet.Els números li agraden molt (he d'escriure un post sobre això), i tal com suposava, cargolar i descargolar també.
Quan va veure el taulell es va entusiasmar!! "Què és això, mama?". De seguida es va llançar a manipular i un cop ho va haver entès, va relacionar els puntets de cada tap amb el número corresponent. Vem quedar els dos ben satisfets!També passa que de vegades ho fa expressament malament i em pregunta amb aquella carona seva "que està bé...?" i m'encanta perquè ha tingut cura que cap ni un coincideixi!!!! Bitxet!


Com veieu és una activitat molt senzilla però ben xula! Us la recomano!

3 comentaris:

Euphorbia ha dit...

Hola !!!

Em sembla una idea fantàstica!
Una altra similar és amb una ouera que té 6 espais i si pot posar un gomet a la part de dins amb els números de l'u al 6, llavors el nen ha de posar cigrons o qualsevol altra cosa petita per anar omplint els espais amb el que diu el gomet...

D'altra banda, els taps tenen un munt d'aplicacions. Ara que el nostre nen comença a sumar i restar són de molta ajuda i en tenim una caixa plena.

Molts petons i una abraçada.

conxi ha dit...

Quant de temps, Euphorbia! Espero que estigueu ok.
Sí, jo també he vist activitats amb taps al web aprendiendomatematicas.com
Començaré a guardar taps i tapets de cara a fer més activitats.
Petonets!!

Mirashka ha dit...

que xulo!!!! m'ho apunto que tinc una petita calculadora humana a casa obsessionada amb els números.