Pàgines

dissabte, 4 d’agost del 2012

Prova de la Lactosa


Dimarts ven anar a la clínica a fer-li la prova de la lactosa, per descartar que en sigui al·lèrgic. (Continua d'aquest post)

La prova consisteix en beure un preparat de lactosa i anar bufant cada mitja hora.
El peque anava en dejú així que es va beure el got "d'aigua" sense problemes.
Però a l'hora d'omplir una bosseta a bufades...no hi va haver manera.  Ell bufava quatre o cinc cops i ja es cansava. Deia "Jastà" i s'intentava treure la mascareta. Aleshores, molt a pesar meu, l'empresonavem de mans i peus i es posava a plorar, pobret. I llavors la bossa s'omplia en un moment amb els seus brams interminables.
Després de 5 hores allà, entrant i sortint, intentant bufar i acabant plorant, el veredicte va ser negatiu. Una cosa menys en què pensar!

Aquestes vacances portem dies de tot amb el menjar. Hi ha àpats que s'ho acaba tot i d'altres que marraneja i et desespera. Però s'ha engreixat, ha crescut i se'l veu content. Així que suposo que tout va bien!

3 comentaris:

Esther ha dit...

Una cosa menys per la que patir, oi¿? Si el nen va creixent, menja i està bé segurament d'aquí 15 anys us passarà tres caps jeje!

Mirashka ha dit...

Ostres quin alleugiment! una de les meves porta un temps també desganada. Jo ho atribueixo a l'estiu ja que jo tampoc tinc tanta gana. Si està sa podeu estar tranquils!

cira ha dit...

Me'n alegro molt! Encara que intentis no patir, sempre estas una mica pendent del menjar. Jo reconec que la meva no menja grans quantiats, però ja he canviat el xip i no estic gens preocupada perquè la última revisió, quan creia que menjava tan poquet, resulta que havia augmentat més de pes del normal. Però aquest estiu que hem estat amb la seva àvia, ella no parava de dir, no menja res, aquesta nena no menja res...i m'ha posat ben nerviosa! Les iaies i el menjar!! Això del menjar és tota una història. Una abraçada Conxi!