Pàgines

dissabte, 8 de setembre del 2012

Allò que més interessa

Dijous vem anar a la reunió d'inici de curs de P3.

Erem ben bé unes 50 persones, penso que prou bé sent 40 nens.
De primer, la dire ens va explicar el funcionament del menjador (6€/tiquet) i ja ens vem dispersar una miqueta amb el rotllo (que en principi no m'interessa gaire perquè tibaré dels avis pel dinar)

I tot seguit, la primera cosa que van fer les mestres, abans d'explicar res sobre el funcionament del curs, va ser presentar la mestra de cada classe i cantar-nos en veu alta els alumnes de cada grup. Ben bé ho van fer perquè deu ser la informació més esperada i així els pares es queden tranquils per la resta de reunió. Nosaltres no estavem especialment capficats en això, suposàvem que aniria amb algun dels seus amiguets de la guarde amb qui juga i ha estat així.
I de mestra, ens ha tocat una que m'havia fet classe i que m'agrada prou. La pega és que ara està de baixa i la substituirà la profe que els farà anglès (que és la secretària del centre).

Ens van tenir 1h i mitja acalorats i asseguts en una cadira de P3, explicant-nos que "el nen és el centre del coneixement" i etc etc. Com som profes, coneixem una mica la teoria i vivim la seva pràctica, potser per això ens ho mirem una mica amb distància.
Sigui com sigui, ho facin com ho facin, espero que el peque s'adapti ràpid a la novetat i el curs vagi molt bé!
I amb iiiil·lusió!


4 comentaris:

Esther ha dit...

Segur que sí que li va molt bé :-) Els nens s'adapten de seguida i aprenen a gaudir tot molt més que nosaltres, oi?

Quina gràcia això de coincidir en mestra!

Sol Solet ha dit...

Ànims que segur que li anirà genial!!

onavis ha dit...

Sí, aquí també vaig veure que els pares el primer que fèiem era mirar les llistes dels nens de la classe. Jo ho feia per saber si aniria amb els amiguets de la guarde.

S'ha de dir, però, que la majoria de pares ho feien contant els número de nens inmigrants que els hi "tocaven"... En fi!


Bon inici de curs!! ja ens ho explicarem!

Caminem plegats ha dit...

Nosaltres també estem començant aquesta etapa, ànims i ja anirem compartint !!