Pàgines

dimarts, 18 de setembre del 2012

P3 i les migdiades

Ja fa 5 dies que el peque va a l'escola i la cosa ha anat així.
El primer dia van partir l'entrada del grup a classe i ens va tocar a les 9:30. El va portar el meu home i es veu que allò era un festival de plors. Li va dir a la mestra "Em quedo 5 minuts?" i ella li va contestar "Sí, si us plau!!!". Per sort el peque estava tranquil i es dedicava a consolar a la seva amigueta que plorava com una magdalena.
Aquella tarda vem anar al pediatra (així que no el vem portar).

Dijous el vaig portar jo (tinc festa). Pensava que continuava l'entrada esglaonada, però no, arribem a les 9:30 (bueno, potser eren i 35) i em trobo tots els nens asseguts, atents. Un em diu "Estem esperant una sorpresa!". Jo empasso saliva i li dic a la profe "Em pensava que era a les 9:30...". Assec al peque a la primera cadira lliure que trobo, li faig un petó i surto pitant d'allà. Reconec que sóc una mica impuntual però m'he proposat a mi mateixa no fer tard amb el peque...Espero que això no ho recordin!
Aquell mateix dia el vaig a buscar i en arribar a casa el peque em diu: "Vull dormir mama!". I sense dinar ni res, va fer una migdiada de 2 hores. I a les 15 va dinar. (Porta uns dies jalant com un lladre! Toco fusta!)

Divendres i dilluns el porta ma mare i el va a buscar el meu pare. Quan arribo a les 14:15 ja estava al llit però dinat

Em preocupava això de faltar a les tardes.
La meva veïna que es mestra m'ha dit que potser estic quedant una mica malament i que quan faci 6è en alguna reunió es comentarà "Doncs aquests pares no el portaven a les tardes!".
Després, una amiga meva em pregunta "Que no portes el nen a les tardes?" "Es que em demana per dormir!" "El meu també però el fem jugar i li portem!".

Avui li he explicat a la mestra i m'ha deixat tranquil·la. Diu que millor que no el forcem a anar, que millor que es quedi a casa que portar-lo de mala gaita.
Jo penso que encara és petit (no té ni els 3 anys) i que tampoc es perd gran cosa ja que a les tardes surten al pati a jugar (que és important però que no li quedarà cap experiència o treball endarrerit). 

Així que de moment, ell mana: quan no faci migdiada ja el portarem, això segur!



4 comentaris:

Mirashka ha dit...

No et puc ajudar, les meves dinaven a escola, però com tu diu encara no té els tres anys i crec que és millor respectar el seu ritme que no forçar-lo a despertar-se o a no dormir.

Que bé noia que s'està adaptant, no?

Anònim ha dit...

Qué bé que no l'hagis de forçar, a totes les escoles no ho fan igual això...

onavis ha dit...

Has tocat un tema que també em té preocupada, tot i que per motius una mica diferents.
Hi ha dos dies que la nena es queda a dinar allí i fa migdiada amb tots els nens de P3. Aquí cap problema.

Però els dies que ve a dinar a casa, no hi ha manera de que vulgui dormir! Si dina puntual, tenim temps de quasi dues hores bones de migdiada abans de les 3, però ella no vol. Desprès a quarts de vuit hem de correr a fer el sopar perquè literalment no s'aguanta dreta....
En fi, a veure si anem agafant el fil!

Està molt bé la flexibilitat del teu cole!

MamaModerna ha dit...

Perfecte que puguis decidir si va a la tarda o no! Jo es n tema que no vull ni pensar perque em sembla que a partir dels 3 anys a londres ja no els posen a dormir i la sessio es de 9 a 6! en fi, ja m'arribara...