Pàgines

divendres, 11 de gener del 2013

El pipi mandrós

Fer un pipi és una tasca que el meu fill no sé si troba avorrida o desagradable.

Després de l'operació bolquer, quan ja els vem deixar,  pensàvem que potser era tan reticent a anar al lavabo perquè li feia mal (per la  fimosi).

Ara que ja està operat (i no es queixa per res), encara és l'hora que s'avingui sense problemes o negociacions a fer un pipi si tu li proposes. ("Va carinyo, anem a fer un pipi", "No, ja l'he fet", "Però si fa 5 hores!!!!!!").

Al migdia, abans d'anar al col·le, l'agafo i l' amenaço que fins que no surti un riu no ens movem d'allà. I es concentra i el fa. (Si mai no vol anar al col·le hauré de canviar d'estratègia).

La resta de moments li pregunto (però no el coacciono) amb l'esperança que hi vagi per iniciativa pròpia. Comptant comptant, potser només fa 4 pipis al dia...

D'acord que no beu litres d'aigua i que potser jo sóc una pixanera i no puc comparar però em semblen molt poques visites al Roca.
En fi, potser val més que no em preocupi perquè l'altre dia, el meu home va confessar-me que ell també va al WC quan està a rebentar. (Hi ha coses que mai podré entendre...)




7 comentaris:

onavis ha dit...

Uf! A casa meva passa igual! No vol anar a fer un pipi ni per mal de morir! He d'estar motl a sobre perquè si no, no hi pensa i, jugant jugant, al final hi ha d'anar corrents i se li escapa una mica!
I sempre que li pregunto d'anar-hi em contesta el mateix: "Ja l'he fet!"

MamaModerna ha dit...

Llavors desfer- se del bolquer dona menys feina o mes? Hehehe

Esther ha dit...

A l'Andreu també li fa molta mandra anar a fer pipí. No sé perquè deu passar això... En canvi en Biel ara està aprenent a fer alguns pipis a l'orinal i està tot el dia demanant per seure.

cira ha dit...

La meva també va quan no té més remei...i pot aguantar moltes hores! :P

Anònim ha dit...

la meva petita diu tant per fer pipi o caca que fa non-nons! Marta

conxi ha dit...

Em quedo més tranquil·la!!!

Marta...non-nons???

Anònim ha dit...

que els pipis i caques estan dormint :-)Marta