Pàgines

dissabte, 6 de setembre de 2008

El meu heroi

De tornada de les vacances i dos dies abans de la nostra visita a F e c u n m e d, vem passar a recollir els nostres cariotips per la Farmàcia N o g u e r a s (87 euros per cap).

Jo no sabia en què consistia la prova però resulta que és una foto dels teus cromosomes. I em va fer molta gràcia veure'n els meus, allà tots ordenadets amb les seves millors gales...
En el meu havien escrit:
"Cariotipo que presenta una población celular uniforme de 46 cromosomas, de sexo femenino. Sin observarse anomalías valorables. 46,XX"
Bueno, resulta que el meu hemiúter de naixement no és cosa genètica!

El meu home, que estava conduint, em va apressar perquè llegís el seu. Només obrir el sobre ja vaig veure que l'escrit era diferent:
"Cariotipo que presenta una población celular de 46 cromosomas, de sexo masculino. Inversión pericèntrica del cromosoma 9, sin repercusión fenotípica conocida. 46, XY inv(9) (i aquí unes lletres que no recordo).
Ell es va deprimir una mica: " Fins i tot això no surt normal!".
Jo intentava tranquil·litzar-lo: "Ja veuràs com no és res".

Ho va buscar per internet i va trobar aquesta web sobre anormalitats cromosòmiques. Resulta que és heretat dels pares, afecta al 1% de la població i es considera una variació "normal".

Ara resultarà que estic vivint amb un personatge en potència de la sèrie "Herois"!!!