Pàgines

dijous, 9 de febrer del 2012

Tots al llit!

Des de que el peque va estar malalt per Nadal que dormim tots junts al llit, altra vegada.

Mira que vem aplicar el mètode Estivill als 8 mesos i que estavem ben contents! Però -sempre passa- les coses canvien.

Ara dormim bé tots plegats, i d'una tirada! El llit és gran (1'50m) i no ens molestem (hi ha dies que som 5 si comptem el Mic i el seu osset Guardiola). I quan de vegades sommica en somnis l'acarono i calla ràpidament (i no es desvetlla ni he d'anar-lo a buscar a la seva habitació).

L'única pega és que hem d'anar a dormir junts (ell i jo som un pack) i això vol dir que de seguida se'ns fan les 22:30. Penso que no són hores per un nen! Potser quan no faci migdiada se li acabaran les piles abans...(?)
Al matí gairebé sempre es desperta amb mi a les 8, ben content, i si m'he aixecat sigilosament i m'he posat a esmorzar apareix per la cuina dient: "Bon dia!!!".
I per mi ja ha sortit el sol ni que estigui núvol!


4 comentaris:

Esther ha dit...

Nosaltres hem passat una setmaneta havent de posar el nen en mig a mitja nit i per mi és horrible. No pego ull quan dorm amb nosaltres :-((

Per sort, ara ja torna a dormir al seu llit i es desperta poc.

Sol Solet ha dit...

Això de dormir és ben bé que va a temporades i èpoques! ara van sols, ara no, ara s'adormen aviat, ara no..."de todo un poco"

onavis ha dit...

Sembla que hagis descrit les nostres nits!
Amb la diferència que la meva petita sí que se'n va a dormir al seu llit la primera part de la nit. A les 9 la posem a dormir a la seva habitació, i cap a les 3 o les 4 de la matinada ens ve a fer la visita i quedar-se la resta de la nit amb nosaltres!

Que xulos aquests despertars en que et diu bon dia tot fent una sorpresa, no?

Mirashka ha dit...

Nosaltres hem estat uns dies amb canvis de llit també: la nena malalta amb mi (hem anat alternant una i altra) i el pare al llit de la malalta (la sort de que ja dormen en llit gran). I mira que el llit és gran, doncs el millor és dormir ben enganxada a la mare...)