Pàgines

diumenge, 26 de febrer del 2012

Va de varicel·la

Farà un mes que a la guarde del peque es va declarar una veritable epidèmia de varicel·la. Com que ell estava de baixa per angines, vem pensar que se n'havia escapat però no, ahir ens van confirmar que els granets que li han aparegut per tot el cos ho són. Ara que portàvem una setmana sencera anant al col·le!!!
Tot va començar amb un granet tipus eccema al cuir cabellut de sobre l'orella. I després un altre a la panxona i després explosió per tot el cos. Avui he vist que li estan sortint al palmell de la mà...De moment la cara se'n va salvant...
Per sort sembla que no li fan gaire picor perquè no es grata, creuem els dits!
No ha fet febre i es troba bé, fins i tot potser tirant cap a trapella però no crec que sigui efecte del virus!
La Dra. Heidi (una cubana negríssima) ens va dir que tal quis tina i un xarop antihistamínic per si no s'aguantava de picor. I a esperar. D'una a dues setmanes. Que no es gratés i rebentés les petites bombolles que coronen els granets, que és allà on viu el virus i per on s'expandeix. I que no li donés el sol perquè llavors podia quedar-li taques.
Mare meva, no pensava pas que el primer any de la guarde fos tant espectacular! I encara queda mig curs!!!

2 comentaris:

Esther ha dit...

El primer any d'escola bressol és tota una prova de supervivència!

Espero que millori ben aviat pobret tot i que pel que expliques ho porta molt bé. Tot un campió.

onavis ha dit...

Conxi, quina mala pata!! El primer any de guarde és un infern, tota la raó. Espero que es millori ben aviat i que ho pasi lo millor possible!