Pàgines

divendres, 21 de setembre del 2012

De Fimosi i rodalies

Ahir vem anar al cirugià i ens va confirmar l'opinió del pediatra: s'ha d'operar. El té molt tancat i a la llarga li pot provocar infeccions. També pot ser que tingui molèsties a l'hora de fer pipi i per això mai vol fer-ne (?).
 
Anàvem conscienciats i li vem dir que endavant. Ja tenim hora: dilluns 1 d'octubre. Altre cop he de dir que la Mútua ens funciona (suposo que confirmaran la petició).

He d'assimilar un parell de coses:
Primera, li han de posar anestèsia. "Però no és un senzill tallet? L'heu d'anestesiar?" "Serà una anestèsia superficial i després aplicarem anestèsia local". Això no m'ho esperava, potser és que sento anestèsia i ja em poso tensa. Així que dijous vinent tenim anàlisi de sang (com anirà la punxada?) i visita amb l'anestesista.

Segona, li posaran de 7 a 8 punts (però si la seva pixurrina és superpetita!!) i després de l'operació tindrà dolor. M'he de mentalitzar que el veuré patir.


Ens han dit que podrem marxar a casa o bé quedar-nos a  veure com passa la nit. Potser estarem més tranquils a l'hospital encara que nosaltres no dormim...

He comés l'error de buscar per internet i he llegit que la recuperació pot durar ben bé 15 dies...Paciència i a posar bona cara! Potser que li vagi a buscar un Lego ben xulo per distreu-re'l...(Continuarà)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims, segur que no s'allargarà 15 dies.

Quina costum més lletja tenim de mirar a internet, eh? ;)

Esperem el segon capítol i el final (segur que feliç)

Mirashka ha dit...

segur que anirà molt bé. Fes-li molts mimitos!!!

Esther ha dit...

Segur que anirà tot genial :-)

Ja ens explicaràs. Una abraçada!

cira ha dit...

Ai, quin patir tan peques, oi? Crec que la millor recepta serà moltes coses que el distreguin i moltes abraçades de les fortes! ;)

onavis ha dit...

Ostres...
entenc que et preocupi veure'l patir!
Però segur que ho aguantarà molt bé, els nens a vegades ens sorprenen en aquests aspectes.
Amb molts mimos i distraccions tot anirà molt bé!