Pàgines

diumenge, 20 de gener del 2013

Teleabducció

El club Super.3 exerceix una fascinació absoluta al meu fill.
Li agrada jugar amb els seu legos, puzzles, buzzligthyears...però tot d'un plegat et ve a buscar i et demana que vol veure el super.3.

I jo què li dic?
D'una banda penso que si li dic que no, les coses prohibides són encara més desitjables. Així que pacto amb ell una estona ("fins que l'agulla estigui al 9").

Llavors es teleabdueix.
Estirat o assegut al sofà o a terra o a l'estoreta, abraçat al seu nino, panxa a terra, boca avall...el món desapareix i el peque també. Comparteix les alegries i les penes dels personatges, la seva cara és un reflex de la pantalla.
S'empassa qualsevol dibuix que hi facin sense manies -excepte Bola de Drac que "surten monstres"-.
A mi no m'agraden gens el Fanboy ni el Supermalvats ni la Mofeta kung-fu ni Papawa. La resta encara trobo que són passables, el Rekkit em fa riure i tot.
A l'hora de sopar, posar el "Tom i Jerry" és èxit assegurat (com pot ser que no es cansi, si es sempre el mateix!!).

No m'agrada gaire la tele tot i que reconec que de petita m'hi vaig passar hores i hores.
Pensava que al meu fill li racionaria més.
Però una cosa és la teoria i l'altra les circumstàncies reals, a-que-sí?

5 comentaris:

MamaModerna ha dit...

No hi ha res que pugui competir amb la tele, aixi que harem de ser nosaltres les que posed el fre, perque si gos per ells s'hi estarien tot el dia.
En el mister cas, el baby la vey 10 minuts I es cansa, pero temps al temps...

MamaModerna ha dit...

Ufff sento que el comentari hagi quedat tan extrany, es l'ipad que escriu el que vol -:(

onavis ha dit...

Sí, la meva també es queda abduida!
De moment encara controlem allò que mira (normalment dibuixos concrets o videos de cançons),però jo sempre penso que s'hi està massa estona!
Però m'hi hauré d'anar acostumant...

cira ha dit...

La meva ha tingut temporades que no la treies de la tele...ara no aguanta gaire. No racionem gaire tampoc, però estem contents perquè al final està sent ella mateixa la que tanca la tele. Els seus preferits són la pepa pig, el calliou i la dora. Nosaltres no tenim club super tres i això és nota, només podem veure el clan i a vagades fan unes merdes :P...ara, discrepo sobre fanboy, són super orginials, però a la meva no li agraden...també m'agraden els pinguins de madagascar. :)

Mirashka ha dit...

ai la tele... a les meves els encanta! jo la racciono tot el que puc, però se que és un competidor molt dur... Elles del super3 veuen poca cosa perque després d'escola o hi ha extraescolar o hi ha parque, així que no arribem a casa fins a quarts de 7 i amb la banyera i tot... Al matí estan boges amb la pepa pig i la dora!