Pàgines

dilluns, 16 de gener del 2012

Consell

Les claus del cotxe han estat i encara són una de les joguines preferides del meu peque. Ens les demana i s'ho passa bomba intentant obrir tot el que li sembla (joguines, portes, cavitats vàries...)

Però el meu consell és que no li deixeu MAI les claus del cotxe  a un nen quan estigui a la cadireta del cotxe! Ja ho sé, és de calaix però ho vaig fer.

Sort que era al pàrking de casa. Mentre descarregava les dos-centes llibretes que portava per corregir no se'm va ocòrrer altre cosa que deixar-li les claus.
Just tanco la porta per anar-lo a treure per l'altre costat que sento un "Clec" que em fa exclamar "M * * * *!".
"Carinyo, torna a apretar el botó, obre el cotxe, guapo!". Al començament, ell s'ho prenia com un joc i m'ensenyava les claus i tornava a tancar el cotxe. Quan va passar una estona i jo ja em vaig posar nerviosa, li cridava directament "Apreta el botó de baix! Apreta!". Ell ja no reia i amb cara de circumstàncies m'apropava les claus al vidre de la finestra perquè les agafés.  Quan li van caure a terra, vaig deixar el nen sol  i vaig pujar a avisar la veïna  "Truca als meus pares que em portin les claus de casa meva al pàrking!!!" (Perquè la menda-lerenda tenia el mòbil mort (...de feia dues setmanes...)).
I aquí va estar tot perquè el meu pare va arribar "raudo i veloz" i vam treure el peque del cotxe en un plis-plas.

Dies després, el nen encara se'n recorda i però de ben segur que a mi no se m'oblidarà mai més!

8 comentaris:

Sol Solet ha dit...

Ostres nena, quina mala estona que vas passar quina angoixa, com tu dius sort que estàveu al pàrking de casa i encara ho vas solucionar prou ràpid.

Esther ha dit...

Buf, quina mala passada!

Euphorbia ha dit...

Caram quin ensurt!
A vegades passen les coses que menys t'esperes.
M'has deixat...

Mirashka ha dit...

Ostres quin susto!!! a mi divendres se me'n va quedar una tancada al lavabo amb la balda i no la podia obrir... van ser dos minuts d'angoixa però a mi em van smeblar segles!

onavis ha dit...

ostres!!!! Quina història!! Tens raó que a vegades per a que estiguin distrets un minut els hi donem coses que no hauriem de donar-los-hi!
Quin susto!

Anònim ha dit...

Ostres!! quin susto!! encara que estàveu al parking de casa i vas ser de ràpida reacció.
Quina estona més llarga deuries passar...

cas ha dit...

ufff, sí, quin susto i quins nervis. El meu encara és petit per fer servir les claus, però tindré present el teu consell, tant amb les claus del cotxe com les de casa.

MamaModerna ha dit...

Tindré en compte el teu consell guapa. Sento el mal moment que vas passar