Pàgines

diumenge, 1 de juliol del 2012

Cita a cegues

Era la segona vegada que anava a una "cita a cegues" i com l'anterior, no em va decebre.

Pensava "potser no sabrem de què parlar...." però m'oblidava que totes les assistents teniem un punt en comú que ens apassiona i que és una font inesgotable de conversa: els nostres peques!!!

Primer vaig trobar l'Onavis a la llibreria, inconfusible amb la seva superpanxa. Passades les presentacions, no vam saber molt bé que dir-nos i vaig dubtar una mica de com aniria la trobada. Però després quan vam pujar a la cafeteria, vam trobar l'Anna i vam seure, la conversa va anar-se trenant tranquil·lament. I així va continuar en arribar la Mirashka i durant unes quantes hores!!

Han quedat moltes coses per explicar, comentar, compartir. Ara penso "veus, els hi podies haver demanat això o comentat això altre" (sóc lenta de pensaments i d'assimilacions, sempre ho he estat...). Queda per la propera!

M'ha fet molta il·lusió coneixe-us. Us he posat cara i veu. Quan llegeixi els vostres blogs, us imaginaré explicant-me'ls. Una experiència molt enriquidora: un auténtic plaer!

3 comentaris:

onavis ha dit...

A mi també em va fer molta il.lusió trobar-vos!

Ara ja em dóna la sensació de parlar més de tu a tu, un cop t'he posat cara i ens hem conegut més!

Fins a la pròxima!

cira ha dit...

Ai, a mi també se m'han quedat un munt de coses...sempre em passa igual, la propera, em faig una llista de temes!!! jeje...

Mirashka ha dit...

Res doncsja sabeu, a retrobar-nos ben aviat!

Una abraçada!